IMG_3897

C.S. Woodfellas MBA va invita la a doua etapa din Cupa Romaniei la Enduro. Acest concurs este organizat in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism si ADMR.
Detalii competiție:

Numele competiției: CNE#2 Thermal Enduro

Formatul competiției: Competitia este in format ENDURO si se desfasoara pe 5 speciale, care cumulate masoara 6,2 km, cu o diferenta de nivel cumulata de 660m pe coborare.
Detalii speciale:

PS 1 – lungime 1,64 km, diferenta de nivel 182 metri, transfer 2 km
PS 2 – lungime 1,84 km, diferenta de nivel 161 metri, transfer 2,5 km
PS 3 – lungime 890 m, diferenta de nivel 130 metri, transfer 2 km
PS 4 – lungime 1,1 km, diferenta de nivel 123 metri transfer 2,5 km
PS 5 – lungime 700 m, diferenta de nivel 65 metri.

Categorii de concurs: Feminin, Juniori, Elite, Masters si Hobby

Localizare: Loc. Betfia, jud. Bihor (start platou Betfia)
Înscrierile se fac pe portalul mtbcup.ro, iar taxa de inscriere este de 85 Lei si se achita la fata locului. Fetele si juniorii au gratuitate la inscrieri.

Reguli:
Competiția se desfasoara conform regulamentului UCI si FRC de mountain bike ENDURO. Toți concurenții sunt obligați să poarte cască de bicicleta omologata specifica disciplinei Enduro (open face sau full face), număr de concurs fixat pe partea din fata a bicicletei care sa fie vizibil pe toată durata antrenametelor si a finalei, dopuri la ghidon, de asemenea recomandam purtarea de ochelari sau goggles, genunchiere, cotiere, manusi si rucsac care sa contina pelerina de ploaie, kit de pana, multi tool, harta traseelor, apa, hrana si telefon mobil.

Inscrie-te

Anunta-ti prietenii

Leave a Comment

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA