13725121_1745015829120001_4100552648154738785_o
 • Ne vedem la dat în

 • Descriere Concurs


  Concursul de bike downhill Buscat“ Air DH” ajunge în acest an la cea de-a 4-a ediție. Evenimentul organizat de Pisk team & Buscat Ski&Summer Resort, în colaborare cu Consiliul Județean susținut de comunitatea riderilor clujeni are loc în stațiunea Muntele–Băișorii Pârtia Buscat,aflată la 57 de km de Cluj-Napoca și se desfășoară pe durata a doua zile : 1-2 octombrie 2016.

  Traseul – în mare parte este o linie “flow” tip BikePark, cu multe jump-uri ( drop-uri, table-uri, hip jump-uri, etc ) și contrapante. La final există p zonă tehnică de pădure care va testa capacitatea riderilor de a păstra aderența.

  Jump-urile au fost finisate astfel încât pot fi sărite sau rulate în condiții de siguranță. Traseul gândit să fie parcurs în condiții de siguranță este solicitant, distractiv atât pentru începători cât și pentru cei mai buni rideri .

  ECHIPAMENT

  Obligatoriu: cască fullface, genunchiere, dopuri de ghidon sau manșoane care acoperă extremitățile ghidonului.
  Recomandăm: protecție de spate și neckbrace.

  PROGRAM :

  VINERI

  14-18 – Înscrieri & Antrenamente libere
  18-19 – Track walk

  SAMBATA

  9 – 10 – Înscrieri & Track walk
  10-18 – Antrenamente libere

  Duminica

  10-12 – Antrenamente
  12-14 – Calificari
  14-16 – Finala

  *În cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile programul poate suferi modificari

  INSCRIERE

  Categoriile de participare sunt: Open, Juniori, Elite, Masters și Feminin. Categoria hardtail există la nivel de eveniment, nu la nivel de cupă și necesită licențiere(citește regulamentul).

  Taxa de inscriere este : 150

  *Plata se va efectua la biroul de înscriere la fata locului
  **În același loc o să completați și formularul prin care se atestă că sunteți de acord să participați la acest concurs pe proprie răspundere.
  ***Minorii sunt OBLIGAȚI să prezinte la înscriere DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE completată de părinte și legalizată la notar. Prin aceasta părintele aprobă participarea copilului la concurs.
  ****Participanții la clasa Open vor face dovada asigurării de accident și a adeverintei de la medicul de familie prin email, după completarea formularului online, sau la race office, in ziua concursului.
  *****Clasa Open este comună pentru ambele sexe și pentru participantii de toate vârstele și se
  adresează celor care nu sunt interesați de latura competitivă a evenimentului. Totodată
  participanții la această clasă deși sunt cronometrați NU vor fi punctați în cadrul Cupei Naționale de Downhill. Nu vor exista categorii diferite in functie de vârstă sau sex la această clasă.
  ******Dacă nu ai primit niciun email de confirmare, verifică și fișierul spam. Dacă emailul este acolo, machează-l ca fiind “NOT SPAM” pentru ca pe viitor să nu se repete povestea.

  URCĂRI ȘI ZILE DE CONCURS
  Taxa de înscriere include urcări nelimitate pentru ziua de Sâmbătă și Duminică. Vineri se va putea achita bikepass de la casa pe jumatate de zi cu 50 ron , traseul va fi deschis intre 14-18.
  Va asteptam la Buscat ! .

  Eveniment marca

   

  Parteneri

  Sponsori

   

  Parteneri media

   

  Formular Inscriere